Володимир -Волинська птахофабрика / Епікур - свіжий кур

Володимир -Волинська птахофабрика / Епікур - свіжий кур
Кол. сотрудников:
больше 500
Сфера деятельности:
Промисловість, виробництво
Веб-сайт:

Ми виробляємо натуральну корисну курятину без антибіотиків і стимуляції росту, щоб допомагати кожній людині вести здорове та щасливе життя й будувати його для близьких. Починати треба з себе, тому ми піклуємося про чесні й комфортні умови праці з амбіційними можливостями розвитку та здоровим балансом між роботою та відпочинком.

Наш принцип — добре робити свою справу та створювати продукт, якому довіряємо самі.

«Епікур» — бренд українсько-нідерландської групи компаній OPENMIND. Ми є одним із найбільших виробників м’яса птиці в Україні, але для нас упевненість у якості завжди буде важливішою за масштаби. Тому для вироблення нашої курятини ми обрали Володимир-Волинську птахофабрику, що розташована в екологічно чистому регіоні України, відмовилися від гормонів і стимуляції росту й обрали натуральні рослинні корми.

Ми віримо, що робити треба або добре, або ніяк, тому піклуємося про користь наших продуктів, якість нашого сервісу та атмосферу всередині компанії. Якщо є ідея — її вислухають незалежно від посади. Якщо є бажання та відповідальність — ми дамо все для професійного зростання. З нами просто. Наша культура — це неформальне спілкування й відкритість новому замість пафосних фраз і корпоративних шаблонів. Ми любимо те, що робимо, і відкриті для тих, хто поділяє наші погляди. «Епікур» надає сил змінювати життя на краще нашим покупцям і нашим співробітникам.

Ми небайдужі

Двері керівників відкриті, а ваші пропозиції завжди вислухають незалежно від посади. З нами просто.

Ми підтримуємо ініціативу

Навкруги безліч прогресивних ідей, і наша свідомість відкрита до новітніх рішень.

Ми амбітні

Головне — бути щирим і відповідальним, а стати професіоналом допоможе Команда.

Ми здорові

Важливо, щоб кожен знайшов баланс між роботою та вільним часом і жив повноцінно.

Все вакансии компании
У компании пока нет вакансий