Робота мрії: мільйонер з Австралії відкрив вакансію напарника для подорожей

Головна вимога до кандидата - бути веселим. Претендент також повинен розбиратися в комп'ютерах і у веденні соцмереж.

Мільйонер-мандрівник з Сіднея відкрив вакансію помічника, якому буде платити оклад від 52 тисяч доларів. Головна вимога до кандидата - бути веселим.

26-річний Метью Лепрі володіє чотирма онлайн-магазинах і веде семінари в різних країнах про те, як розбагатіти. В місяць австралієць заробляє 120 тисяч доларів. За словами Лепрі, подорожі під час роботи дозволили йому жити ідеальним життям, і він хоче дати кому-небудь таку ж можливість.

Нещодавно Лепрі відкрив вакансію особистого помічника. Він буде допомагати австралійцю у веденні бізнесу і подорожувати разом з мільйонером. Здобувач повинен розбиратися в комп'ютерах і у веденні соцмереж. Також йому необхідно бути організованим, амбітним і веселим.

Лепрі пропонує оклад від 52 тисяч доларів у рік плюс покриває всі витрати на медстраховку, дорожні витрати та проживання. Як повідомляв УНІАН, раніше відомий проект про туризм відкрив вакансію мандрівника з зарплатою в 2,5 тисячі євро на місяць.


Джерело: https://www.unian.net/tourism/news/10487838-rabota-mechty-millioner-iz-avstralii-otkryl-vakansiyu-naparnika-dlya-puteshestviy-video.html